Галина Досин
 
Головна » 2018 » Вересень » 27 » Вчимося готувати суші
09:19
Вчимося готувати суші

Суші – модерне задоволення, азійська традиція, котра сягає тисячі років. Сьогодні вона впевнено входить до раціону українців і стала вже не рідкісним делікатесом, а повсякденною стравою, котру можна зготувати власноруч вдома. У великих містах майже на кожному кроці працюють суші-бари, а маленьких – відбувається їхнє активне запровадження.  Але досі існує багато неправильних уявлень про суші. Далі подамо найпоширеніші хибні факти про цю страву та спростуємо їх, а також ознайомимо з історією та поширенням суші. А ще покажемо, як приготувати цей екзотичний витвір кулінарного мистецтва. Гість студії - Ігор Стражник, власник бару «SUSHI HOUSE» в Коломиї.

 

 

Переглядів: 466 | Додав: misto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Неділя, 19.05.2024, 08:12
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 51
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz