Галина Досин
 
Головна » 2013 » Червень » 13 » Як правильно готувати каву та чай
14:09
Як правильно готувати каву та чай

Що може бути простіше, ніж заварити чай чи приготувати каву: насипати помелені зерна або сухі листочки в чашку та залити окропом. Але це для тих, хто не особливо переймається якістю напою. Чай та кава — це не тільки смачно, але і корисно. Регулярно дегустуючи свіжозаварені напої, ми знижуємо холестерин, захищаємо себе від онкологічних загроз і даруємо шкірі пружність. Якщо вам важливий смак і аромат напою, то необхідно навчитися чай та каву вибирати і правильно заварювати. Крім того, можна не зупинятися на чистих напоях, а поєднувати їх із прянощами, травами, фруктами і молоком, отримуючи оригінальні смаки. Гості студії - бармени Іван Федюк та Анна Дика.

 


Переглядів: 616 | Додав: misto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Неділя, 19.05.2024, 02:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 51
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz